dinsdag 22 november 2011

Laptop kapot! en verder erg druk...

Ik baal! Mijn laptop heeft het begeven....Hij gaat niet meer aan. Grrrr....

Verder zijn we erg druk. In onze zaak zijn alle kerstspullen weer uitgezocht en leuk neergezet. Het was dit jaar weer een flinke partij. Leuke antieke ballen, slingers en verlichting. Nieuwe lichtslangen, een lichtgevende engel, héél veel losse ballen, te veel om op te noemen.
Uiteraard zijn er ook weer veel gewone meubels en ander kleingoed binnen gekomen, dat gaat ook door. We zijn er maar druk mee.

Nu Sinterklaas weer in het land is ben ik samen met mijn dochter aan de sinterklaas-surprises begonnen. Ze zijn al bijna klaar. Nu het gedicht nog en de laatste kleine cadeautjes dan zijn we daar weer mee klaar!

Ook onze woonkamer wordt in kleine stapjes onder handen genomen. De vorige bewoners hebben het huis verbouwd, maar niet helemaal zoals het hoort...in het plafond zaten nog flinke scheuren en kieren. Begin vorige week heb ik ze allemaal dicht gekit en de plinten schoongemaakt en geschuurd.
Zodra ik een dag de tijd heb zal ik het plafond witten en ter zijner tijd ook de muren. Dan alle plinten een likje verf en de schouw een opknapbeurtje, nou dan moet het wel weer goed zijn voor een paar jaar! :o)

Qua haken zit ik even stil. Ben overdag druk aan het werk met het bedrijf, school, huishouden etc. waardoor ik eigenlijk 's avonds niet de puf heb om aan een haakwerkje te beginnen. Af en toe pak ik m'n granny's squares erbij of m'n andere deken waar ik aan werk (granny stripes). Lekker heen en weer haken zodat ik met m'n gedachten verder af kan dwalen naar alle andere dingen die nog moeten gebeuren...haha.

Hoop dat m'n laptop weer snel gefixt is zodat ik weer een paar leuke foto's kan plaatsen!

Liefs Dinaz
Mijn uitzicht vanuit ons kantoor...I ♥ staartmezen!!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten